divendres, 20 de març del 2020

Nous tallers

Les darreres setmanes hem començat la segona ronda de tallers. Cada cop ens ho passem millor amb els nostres companys i companyes de comunitat!! 

En el taller Fem un conte ens hem convertit en escriptors i escriptores. Tenint en compte l'estructura que segueixen els contes (inici, nus i desenllaç) cada nen i nena ha escrit el seu. 

En el taller Crazy Faces hem treballat amb fang per fer unes màscares mooolt originals: amb nassos rectangulars, ulls amb forma de cor, galtes triangulars, boques on haurien d'estar les orelles... Cadascú ha creat i ha pintat la seva deixant volar la seva imaginació.

En el taller Cossos geomètrics hem representat figures i cossos geomètrics de diferents maneres: amb pals de polo, geoplans, tangrams, plastilina, paper...

En el taller Propietats de la matèria i dels materials hem experimentat i observat fent quatre activitats diferents relacionades amb la massa, el volum, la densitat i diferents característiques.

En el taller Nous escriptors i escriptores digitals hem conegut les diferents funcions del Microsoft Word i hem fet una creació individual que al final serà part d'un conte grupal.

En el taller Malabars i equilibris ens ho hem passat genial fent malabars amb aros, pilotes, pals... i fent servir les xanques.